fa'ata'ita'iga tui

tala fou

Su'esu'ega o maketi masini fa'afoma'i: I le 2022, o le maketi o masini fa'afoma'i i le lalolagi atoa e tusa ma le 3,915.5 piliona yuan

E tusa ai ma le lipoti o suʻesuʻega maketi o masini faʻafomaʻi na tuʻuina atu e le YH suʻesuʻega, o lenei lipoti e tuʻuina atu ai le tulaga o maketi o masini faafomaʻi, faʻamatalaga, faʻavasegaina, faʻaogaina ma le faʻatulagaina o laina fale gaosi oloa, aʻo faʻatalanoaina foi faiga faʻavae ma fuafuaga faʻapea foʻi ma gaosiga o gaosiga ma tau faʻatulagaina, suʻesuʻeina le tulaga atinae o le maketi masini faafomai ma faiga maketi i le lumanai.Mai le vaʻaiga o le gaosiga ma le faʻaaogaina, o vaega autu o gaosiga, nofoaga autu e faʻaaogaina ma faʻatauga autu o maketi masini faʻafomaʻi e suʻesuʻeina.

E tusa ai ma fuainumera suʻesuʻega a Hengzhou Chengsi, o le maketi o masini faafomaʻi i le lalolagi atoa i le 2022 e tusa ma le 3,915.5 piliona yuan, lea e faʻamoemoe e faʻaauau pea le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe i le lumanaʻi, ma o le maketi o le a latalata ile 5,561,2 piliona yuan i le 2029, ma le CAGR o le 5.2% i le isi ono tausaga.

O kamupani tetele o lo'o tu'uina atu Meafaigaluega Fa'afoma'i i le lalolagi atoa o Medtronic, Johnson & Johnson, GE Healthcare, Abbott, Siemens Healthineers ma Philips Health, Stryker ma Becton Dickinson, e aofia ai le sili atu ma le 20% le au gaosi oloa e sili atu nai lo le 20% o le maketi, ma Medtronic i le taimi nei e sili ona tele. tufuga.O le tuʻuina atu o auaunaga faʻafomaʻi a le lalolagi e masani ona tufatufaina atu i Amerika i Matu, Europa ma Saina, lea o loʻo i ai le tolu pito i luga o le gaosiga o itulagi e sili atu i le 80% o le maketi, ma Amerika i Matu o le pito sili ona tele o gaosiga.I tulaga o ana ituaiga auaunaga, o le vaega o le fatu o loʻo faʻatupulaia vave, ae o le maketi o le in vitro diagnostics e sili ona maualuga, latalata i le 20%, sosoo ai ma le cardiac category, diagnostic imaging ma orthopedics.I le tulaga o lona faʻaogaina, o falemaʻi o le numera tasi le nofoaga faʻaoga ma se maketi maketi e sili atu i le 80%, sosoo ai ma le vaega o tagata faʻatau.

Fa'afanua fa'atauva:

I le taimi nei, o le tulaga faʻatauvaʻa o le maketi o masini faʻafomaʻi a le lalolagi o loʻo vaeluaina.O tagata tauva tetele e aofia ai kamupani tetele e pei o Medtronic o le Iunaite Setete, Roche o Suitiselani ma Siemens o Siamani, faapea foi ma nisi o kamupani i le lotoifale.O nei atinaʻe e malosi malosi i suʻesuʻega tekonolosi ma atinaʻe, tulaga lelei o oloa, faʻailoga faʻailoga ma isi itu, ma o le tauvaga e malosi.

Tulaga tau atina'e i le lumana'i:

1. Tekinolosi faʻafouga: Faatasi ai ma le faʻaauauina o le alualu i luma o tekinolosi ma le faʻaleleia atili o le maualuga o le atamai, o le suʻesuʻega ma le atinaʻeina ma le faʻaogaina o masini faʻafomaʻi o le a sili atu foi ma sili atu le atamai ma numera.I le lumanaʻi, o le a faʻamalosia e atinaʻe masini faʻafomaʻi le faʻafouina o tekonolosi ma le faʻalauiloaina o talosaga, ma faʻaleleia atili mea faʻapitoa ma faʻaopoopo le tau o oloa.

2. Atinaʻe faʻavaomalo: Faatasi ai ma le faʻaauauina o le tatalaina o maketi tetele a Saina ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o maketi faavaomalo, o le a faʻateleina foi masini faʻafomaʻi faavaomalo.I le lumanaʻi, o kamupani masini faʻafomaʻi o le a faʻamalosia le galulue faʻavaomalo ma faʻalauteleina maketi i fafo, ma faʻalauiloa atili oloa faʻavaomalo ma fofo.

3. Talosaga eseese: Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, o le manaʻoga mo masini faʻafomaʻi o le a faʻateleina ma faʻalauteleina.I le lumanaʻi, o kamupani masini faʻafomaʻi o le a faʻamalosia le galulue faʻatasi ma pisinisi eseese ma faʻalauiloa atili oloa eseese ma fofo.


Taimi meli: Oke-25-2023